"Les millors eines al teu servei"

Disposar de un bessó virtual o model digital de les teves instal·lacions penjat al núvol, posa a disposició del teu equip de treball noves possibilitats:

  • Integració d'un model virtual dintre del GMAO. Integrant accessos a documentació d'una manera intuïtiva, simple, segura i visual.
  • Prendre mesures i consultar estat instal·lacions de una manera molt ràpida i sense necessitat d'estar físicament en les mateixes instal.lacions.
  • Compartir entre membres del equip treball comentaris i discussions sobre instal·lacions a la vista en reunions virtuals i videoconferències. Estalviant la necessitat de desplaçar-vos tots a peu de les instal.lacions.
  • Generar tours virtuals.

Aquest sistema exclusiu de Matterport, permet l’accés, a qualsevol usuari registrat, des de qualsevol dispositiu informàtic, PC, tabletes, mòbils, etc.

*Matterport dona la màxima seguretat en sistemes de confidencialitat. Sistema fet servir per el govern dels Estats Units per les seves instal·lacions.

 - Projecte significatiu -

Generació bessó virtual planta packaging 2.000m2

Província: Barcelona

Sector: Vitivinícola

Any: 2020

Durada projecte: 2 setmanes

Descripció projecte: Generació d'un bessó virtual de dues línies d'emplentat i expedició (2.000m2). Per empresa multinacional, la qual necessitava per un projecte poder compartir el model entre companys ubicats en diferents ubicacions a nivell mundial.