Punts clau en la generació i implantació d’una nova línia de negoci en una PIME

Quins són els punts claus que cal tenir en compte per a la gestió de projectes d'industrialització?

Quins són els avantatges de subcontractar serveis tècnics d'enginyeria?

Per generar i implantar una nova línia de negoci en una pime, és important considerar diversos aspectes clau que poden influir en l'èxit de la iniciativa.

En considerar aquests aspectes i dur a terme un procés de planificació i execució acurat, una pime pot augmentar les probabilitats dèxit en generar i implementar una nova línia de negoci de manera efectiva.

LLEGEIX MÉS

Conservar una visió holística en tot moment  determinarà l'èxit en la consecució de l'objectiu marcat.

La correcta selecció, direcció i control de col·laboradors interns i externs, així com dels proveïdors de serveis i equips.

LLEGEIX MÉS

Subcontractar serveis tècnics d'enginyeria és una estratègia efectiva per millorar l'eficiència, reduir costos i accedir a experts especialitzat per a projectes específics.

Comptar amb serveis especialitzats que treballin colze a colze amb el vostre equip, us permetrà tenir al vostre equip centrat en les necessitats del vostre negoci.

LLEGEIX MÉS

Gestió de projectes:

Waterfall vs Agile/Scrum

Es podria simplificar i resumir en que mentre Waterfall és més adequat per a projectes amb requisits estables i ben definits, Agile/Scrum és ideal per a projectes on la incertesa i la necessitat d'adaptació són altes. Cada enfocament té els seus avantatges i desavantatges, motiu per el qual, és necessari tenir en consideració davant de quina casuística ens trobem i quina metodologia pot ser la que ofereixi millors resultats.

LLEGEIX MÉS

Es pot combinar

PMI amb Agile/Scrum?

És important tenir en compte que el PMBOK (PMI) també abasta altres enfocaments i metodologies, com Agile, per la qual cosa els professionals certificats pel PMI poden adaptar els seus coneixements i habilitats a diferents contextos i necessitats de projecte.

LLEGEIX MÉS

Control de riscos en la subcontractació de treballs de delineació/projecció

Davant d'una subcontractació de treballs, és necessari analitzar i aplicar mesures de mitigació. Així s'aconseguirà reduir el risc de resultats no desitjats en subcontractar feines de delineació i/o projecció de dissenys mecànics.

LLEGEIX MÉS